S.D. Srbija – Borås Marbo 70 – 84

NULL

Sådär ja, då var bortapremiären också avklarad och även den med en seger.

 

Faktum är att den liknade matchen mot Sanda i mångt och mycket. Riktigt bra spel i ungefär 25 minuter av matchens 40 och matchen redan avgjord. Ledning då med hela 30 poäng, men sedan är det inte mycket att glädjas över. Vi slarvar i både anfall och försvar och tappar fokus . Jag vet faktiskt inte varför det händer i två matcher i rad, möjligtvis är det så att vi slappnar av när matchen är avgjord. Det är ju ett vanligt beteende men för den sakens skull inte alls godtagbar. Vi får skärpa oss på den biten!

 

Däremot var det bländande spel fram till 25:e minuten med bra försvar och osjälviskt anfallsspel, det är kul att så många i laget bidrar med poängplockandet. Med så många offensiva hot så blir vi svårstoppade. Veli och Frassa spelar för närvarande mycket bra under båda korgarna och det i kombination med att TimSlim också är i stöten så ser det lovande ut. Är väl egentligen bara undertecknad som behöver komma igång med spelet lite! Kul också att Rasmus gjorde en bra match.

 

Nu ser vi fram emot en tuff match mot topptippade Nässjö på Lördag i Kinnahallen klockan 16.00. Nässjö har börjat serien bra med två storsegrar och vi behöver nog visa oss från vår bästa sida för att vinna denna tidiga ”seriefinal”.

 

HEJ

 

Jonas Larsson

 

Statistik hittar ni här…