Kalmar – BoråsMarbo 72-102

NULL

Femte Segern!

Kalmar borta är en av de tuffaste matcherna på säsongen, så sa många till mig innan matchen så därför kan man ju inte vara något annat än nöjd med en storseger. Kalmar-BoråsMarbo 72-102.

Henrik SvenssonVi gör en gedigen insats med många individuellt bra prestationer. Andreas ”SLIM” Carlsson dominerar i första halvlek och kommer till korgen med lätthet när han ser en liten lucka.

Tim ”TIM” Håkansson tar över i andra halvlek och skjuter som bara han kan. Ostoppbar! Det är inte ofta jag har sett någon i likhet med Tims skytte, och jag har sett många.

Matchens dominant var ändå Henrik ”THE TANK” Svensson som gör sin bästa match hittills i år. Returer, försvar, poäng och uppoffrande spel från en spelsugen Svensson var kul att se.

Den minuspoäng för dagen som jag kan hitta är att vi bara har 11 assist. Men som sagt, detta var en match med individuella prestationer.

Det känns nu efter fem matcher att vi är ett av de bästa lagen i serien och det kan väl understrykas när man ser att vi gjort flest poäng och samtidigt släppt in minst. Synnerligen ovanligt.

Lite vila från matcher nu så kör vi igen den 14:e November mot Örebro i Boråshallen.

Jonas Larsson

 

 

Intressanta länkar:

 

http://www.barometern.se/article/1150265_107-0-0-0