Öresundskraft vs Borås Basket

Musse har kontrollIdag spelades träningsmatch nummer 2 och för motståndet och arrangemanget stod Öresundskraft. Matchen slutade 71-59 till skåningarna.


Starten på matchen kunde varit bättre, men det var väl inte så konstigt eftersom laget kom till hallen bara en halvtimma innan uppkast. Hemmalaget visade upp ett utmärkt skytte och lagspel och det var först i andra kvarten som vi hittade en bättre rytm i spelet. Under de två mittenkvartarna spelar vi ganska bra basket och hämtar upp underläget från första kvarten. Dock så faller vi ihop i sista kvarten och låter Öresundskraft göra för enkla saker.

Sammanfattningsvis kan man säga att vi har några djupa svackor i vårt spel och att vi lider av att vi spelar utan center. När Veli är på planen får övriga spelare spela på sina naturliga positioner och då blir allting mycket enklare.

Vi spelade mycket bättre mot Öresundskraft än mot Gothia och för varje match vi spelar så hittar varje spelare sin roll mer. 

Periodsiffror: 22-14, 13-15, 15-19, 21-11.

Poängplockare: Christopher Anrin 17, Simon Andreasen 9, Jonas Larsson 8, Mikko Riipinen 8, Henrik Carlsson 7, Tim Håkansson 6, Veli Taatila 4