En helg med positiva tecken

Vi har i helgen spelat två träningsmatcher i Kalmar, mot just Kalmar och mot Blackeberg. Två lag som förväntas vara topplag i BasketEttan. Borås Basket tog två klara segrar och kan ta med sig en hel del positiva besked inför seriepremiären som närmar sig med stormsteg.


Trots att vi spelar med relativt tunt manskap för tillfället (importerna ansluter till truppen nästa helg) så visar vi bra tempo och formidabelt trepoängsskytte. 17 respektive 18 satta trepoängare i matcherna talar sitt tydliga språk, vi kan skjuta som få. Henrik Carlsson, Christopher Anrin och Tim Håkansson utmärker sig i skyttet och hela laget spelar bättre och bättre försvar även om just den biten skall förbättras.
 
Resultat:
Kalmar – Borås Basket 68 – 113
Poängplockare: Henrik 33, Christopher 25, Andreas 18, Simon 13, Mikko 12, Tim 8, Rasmus 4
 
Blackeberg – Borås Basket 70 – 88
Poängplockare: Tim 28, Henrik 21, Christopher 16, Simon 15, Mikko 6, Rasmus 2