Rapport från lagkapten Anrin

Äntligen är hela truppen samlad! Ryan och Michael ger oss välbehövd tyngd inside och Dennis driver upp tempot från point guard positionen. Dessutom kan resten av oss börja spela på positioner vi är mer vana vid så det känns bra inför ligastarten.
Men naturligtvis behöver vi träna hårt så detta läger känns nödvändigt. Föruttsättningarna här i Valmiera har varit en positiv överraskning. Med ett nybyggt hotell, en bra hall samt trerätters lunch och middag är det svårt att klaga. Hade det bara varit varmare än 16 grader i hallen hade allt varit perfekt. Som vanligt på läger så gäller det att aktivera sig mellan och efter träningarna. Henrik har filmvisningar i sitt rum och Andreas anordnar tv-spelsturneringar. Det snackas om en pokerturnering imorgon också. När man tränar hårt så gäller det att ta hand om kroppen så nu ska jag gå över till Hasses rum för att få en välbehövlig massage.