Simon och Mikko berättar lite om äventyret i Lettland

Vi är nu på dag 3 i Lettland och allting flyter på bra. Det är kallt i hallen men maten är över förväntan. Importena har kommit och dom verkar som helreko killar allihopa. Imorgon ska vi spela våran första match med hela laget samlat och det kommer bli riktigt kul..


Dagarna ser ungefär likadana ut, vi äter frukost, tränar, äter lunch, tränar, äter middag och där i mellan och efter tar vi det lugnt och lägger in chillmoden. Under en sån här resa lär man känna varandra mycket snabbare och det gör att laget bli mycket bättre och samspelta. Vi hade lite ångest innan resan eftersom vi har haft andra inte lika bra erfarenheter ifrån de baltiska länderna, så som soppa till varje måltid och allmänt deprimerande miljö. Vi blev dock positivt överaskade när vi kom hit och såg att maten var faktiskt god och hade smak, faciliteterna var väldigt bra(dock kalla). Allting är väldigt välplanerat och det uppskattar vi.

På kvällarna brukar vi se film, spela tvspel, chilla och ikväll har vi pokerturnering, alla med pengar får vara med, alltså är vi inte med, vi sitter här o skriver istället men det är också roligt.

Vi hoppas att dom kommande dagarna blir lika bra som dom gångna, vi är snart tillbaks i Sverige och Borås.

 

Simma lugnt/Simon och Mikko