Vinst i försäsongens hemmapremiär!

Det var ett taggat Borås Basket som kom till spel idag. Matchen började i ett enormt tempo och vi tog ledningen med tiotalet poäng. Denna marginal höll sig sedan genom resten av matchen – som slutade 81-70.

Norrköpings delfiner släppte dock aldrig taget utan tog sig närmare i slutet av matchen, men kom aldrig närmare än 6 poäng.

 

Vi visade upp ett bländande skytte där Christopher, Henrik, Jonas och Dennis satte minst ett skott utanför trepoängslinjen. Under vissa perioder i matchen så verkade det som om det inte gick att missa skotten.

 

Lite närmare korgen huserade Michael Kingma och Ryan MacDade med aggresivitet och vilja. The King och Ryan air tog 16 respektive 10 returer. Dessutom bidrog dessa två med massor med poäng och blockade skott! Dessa två – tillsammans med Veli – kommer att bli viktiga när Ligan startar.

 

De som hittat till hallen denna Lördag kunde se att vi kommer att få många saker att glädja oss åt i vinter!

 

Välkomna igen på Tisdag klockan 19.00 då Gothia kommer till Boråshallen.

 

Borås Basket – Norrköping 81-70 (48-37)

Christopher 19, Henrik 15, Dennis 15 (samt 7 ass), Ryan 10 (samt 10 ret), Jonas 6, Tim 5, Andreas 5, Michael 4 (samt 16 ret), Simon 2

 

Läs fullständig statistik här!

 

Läs artikel på BT.se