Borås mot SM finalisterna

08 Stockholm spelar ett aggressivt man mot man försvar blandat med zonpress, zonförsvar, dubblingar och lite annat smått och gott. Deras motståndare har hittills haft ett snitt på 20 turnovers! Det är något vi måste se upp med när vi möter dem på tisdag kväll. I anfall har de mycket duktiga Jim Nyström och Joakim Blom som båda har inlett säsongen fint.

 


Detta är andra matchen för oss på bortaplan och det gäller för oss att vara riktigt förberedda. Att spela borta är lite speciellt. Vissa tycker om det andra inte! Jag hoppas att vi är ett lag som gillar det.

 

Förberedelserna inför denna match har gått mycket bra och vi kommer med ett bra självförtroende till matchen. Det kommer att vara en tuff match där returtagningen som alltid kommer att vara viktig och att vi har bra balans mellan kyla och glöd!

 

Coach