08 Stockholm – Borås Basket 83-87

Segertåget fortsätter! Ikväll fick 08 Stockholm bita i gräset när vi kom på besök. Som vanligt bidrog många med poäng, men framför allt var Ryan enorm under korgarna. Han rev ner hela 23 returer – 6 mer än övriga tillsammans.


Vi har åter igen visat att vi är ett lag att räkna med. Grabbarna visar verkligen vad som gäller och vad det innebär att spela i ett lag. I första halvlek var vår skottprocent ca 10 procent sämre än 08-ornas, vilket i de vanligaste fall innebär underläge. Dock inte för Borås Basket. Med en otrolig laginsats och enormt bra returtagning ifrån bland annat Ryan (23returer) Mcdade lämnade vi planen i halvlek med 4 poängs ledning 40-44.

 

När vi åter beträdde planen började vi med att i 4 anfall i rad sänka 3:or. Vi låg snäppet före 08 hela matchen förutom vid en liten kort svagare period, fast som vi vi snabbt redde ut för att slutligen vinna matchen med nämnda 83-87.

 

Poängplockare Borås Basket:

Dennis 22p (4 Ass), Christopher 19p, Jonas 16p, Michael 12p, Ryan 12p (23 Ret), Henrik 4p, Simon 2p.

 

Läs fullständig statistik här!

 

Läs artikel på BT.se

 

Se tvinslag SVT.se

 

Se tvinslag om ligasatsningen SVT.se