Sundsvall – Borås Basket 84-85!!!

Efter att ha startat på ett bra sätt med en ledning efter första kvarten med 19-21 så hände något i andra kvarten. Inga skott ville gå i korgen och drakarna gjorde 26-1. I halvlek var ställningen 54-38. Sen gick midnattssolen upp och lyste enbart på oss! Vi kämpade oss tillbaka genom ett underbart försvarsspel som ledde till enkla poäng – vi gjorde 10-0 på 2 minuter.

Sunsvall kunde stoltsera med fem segrar och noll förluster inför kvällens möte. Dessutom har Sundsvall, med Joakim Kjellbom i spetsen, varit ett topplag i Ligan dom senaste åren. Därför såg Henke, Michael och Rasmus, som spelat i Sundsvall tidigare, fram emot denna matchen extra mycket.

 

Matchen bevisade hur vi hela tiden visar starkt engagemang i det vi håller på med. Trots underläge med 18 poäng och Michael utfoulad så visste vi att det inte är över förrän signalen ljuder. Henke visar vägen genom flera steals och tio poäng i tredje kvarten. Han lockar med sig Dennis som sätter trepoängare, attackerar korgen och skapar lägen för andra. Chris börjar hitta korgen från trepoängslinjen. Jonas, Michael och Chris går in och tar returer när Ryan inte lyckas.

 

Efter denna insatsen blir man ännu mera stolt över att vara klubbmedlem!

 

Poängplockare Borås:

Henke 20, Dennis 20, Christopher 16, Ryan 11, Michael 11, Jonas 7

 

Poängplockare Sundsvall:

Alexander Wesby 19, Adam Alexander 19, Srdan Subotic 15, Pero Vasiljelic 14, Joakim Kjellbom 13, Calle Arnold 4

 

Läs artikel på BT.se

 

Mer statistik