Förlust i Östersund

Jämtland – Borås 89-82. Tyvärr kunde vi inte följa upp hemmasegern mot Solna. Jämtlands guards Doremus Bennerman och Andrew Mitchell blev för svåra. Dessa två var fenomenala från trepoängslinjen med över 60 procentigt skytte. Utöver dessa två så utmärkte sig även guarden Adnan Chuck som gjorde 19 poäng. Tillsammans gjorde dessa spelare 68 av lagets 89 poäng.

Ett glädjeämne för kvällen var dock att Michael, igen, lyckades spela utmärkt. Med 22 poäng och 14 returer får man vara nöjd. Dennis gör, som vanligt, många poäng – hela 21 stycken. Dessutom skickar han iväg 5 assists.
 
Hela matchen var vi i underläge, men på slutet hade vi kontakt – mycket tack vare Chris som sätter en viktig trepoängare. Chris vågar ta viktiga skott. Nu hjälpte inte det idag, men det är viktigt att vi har spelare som står upp när det blåser.
 
Nu tar vi nya tag och omvandlar frustrationen till energi som vi använder när Södertälje kommer på besök på tisdag.
 
Jämtland – Borås 89-82
 
Poängplockare Borås:
Michael 22, Dennis 21, Chris 17, Ryan 9, Simon 6, Jonas 6, Andreas 1
 
Poängplockare Jämtland:
Doremus Bennerman 26, Andrew Mitchell 23, Adnan Chuck 19, Tim Withworth 10, Anton Säwström 7, Joakim Eriksson 4