Dags för revansch!

I den sista hemmamatchen innan jul- och nyårshelgerna tar vi emot Öresundskraft Basket från Helsingborg. Vi har revansch att utkräva efter förlusten i första omgången, medan Öresundskraft å sin sida kämpar för att hitta spelet på bortaplan.
 
Kom till Boråshallen och stöd oss. 
 
Matchstart kl. 19.04
 
 
Alla ungdomsspelare (tom U20) i Borås Basket som har betalt sin deltagaravgift kommer in gratis på matchen, mot uppvisande av sitt medlemskort, om de går tillsammans med coachen.
 

 

 

 

 

Så har serien vänt! Vi har nu mött alla lag, vunnit sex och förlorat lika många. Måste erkänna att de flesta förlusterna har varit jobbiga, speciellt de på hemmaplan. Vi har stora krav på oss själva, vilket jag tycker vi bör ha, för vi är ett bra lag som kan slå alla de andra. Samtidigt måste vi vara ödmjuka och inse att vi fortfarande är en nykomling i ligan och det innebär tålamod, framåtanda och mycket hårt arbete för att hela tiden bli bättre. Jag tycker vi är på mycket god väg!

Öresundskraft är ett topplag som jag tror kommer att gå långt i år. De har mycket bra svenskt material med Jens Stålhandske, Anders Rönndahl och Johan Åkesson och lägg därtill importerna Kiril Pavlovski, skarpskytten Damon Jackson och spelfördelaren Hermon Favors. Ett lag som har samma kvalitéer som vi med stora spelare under korgen, skyttar och en snabb spelfördelare.

När vi mötte varandra i premiären hade vi en ledning med 16 poäng i första halvlek som vi tappade och vi förlorade till slut med 10 poäng. Jag hoppas på revansch i dubbel bemärkelse! Vi behöver visa för oss själva efter två förluster att vi är ett lag som ska slåss där uppe i toppen.

Coach   Anders