2008! Get ready to Bounce

Borås Basket vs 08 Stockholm

 

Matchstart        Fredagen den 4 januari  kl. 19.04

Plats                 Boråshallen  
 
Nytt år, 2008! Känns alltid konstigt att skriva det nya årtalet i början. Ring ut det gamla och ring in det nya eller vad nu man säger! Mycket tar vi med oss in på det nya året men vi tänker också lägga i en högre växel inför mötet mot 08:orna nu på fredag.
 
 
 
Coachens Corner
 
Efter en skön vinst mot Akropol senast och ett välbehövligt jullov är nu batterierna laddade till max. 08 Stockholm står som första motståndare på det nya året. Ett lag som har imponerat stort på alla så här långt. De förlorade senast mot Akropol som tog sin första vinst för säsongen. Mycket oväntat i mångas ögon. Lita på att 08 kommer vara tokladdade mot oss för att bevisa att förlusten mot Akropol var en stor plump i protokollet.
Trion Jim Nystöm, Jocke Blom och Jeremiah Johnson måste vi se upp med. 08 spelar aggressiv basket med ett högt tempo.

Hjälp oss att ta årets första seger med er entusiasm och ert stöd!

Coach
Anders