Dags för derby igen!

Borås vs Gothia. Förra drabbningen var en jämn och tuff match där vi var det laget som åkte hem med en vinst. Denna match ställs vi mot ett förnyat lag, både gällande spelare och coacher. Gothia försöker hitta sin medicin för att nå slutspel och de kommer att göra allt för att få revansch och en vinst mot oss. De spelar en aggressiv basket och utnyttjar sin snabbhet och kvicka föttet på ett bra sätt.

Vi har fortsatt att träna bra och gör allt för att förbereda oss på bästa möjliga sätt inför varje match. Det finns inga lätta matcher. Noggrann förberedelse och viljan att vilja vinna är det som är viktigast!
Jag vill tacka för publikens stöd hittills! Det har varit två underbara hemmamatcher efter jul och ni i publiken har varit en stor bidragande faktor till att vi spelat en bra basket.
 
Coach Jonsson