Vikingarna var för starka i Midgård

Detta var en märklig match. Efter 4 minuter fick Ryan ett finger i ögat och tvingades utgå och vila resten av matchen. Efter att därefter ha hamnat i underläge med som mest 18 poäng och med Dennis på 4 foul så var det inte mycket som såg ljust ut. Vi kämpade dock vidare och i halvlek var underläget 12 poäng. Då hände något!

I tredje kvarten gjorde vi ett enormt ryck där vi gjorde minst 12-0 på Solnaiterna. Dennis blixtrade till och gjorde några steals och layups. Dessutom var det oerhört roligt att se att Simon återhämtat sig från sin skada på ett fenomenalt sätt. 13 poäng och 5 returer är ett utmärkt bevis på att han är en verklig framtidsman!
 
I sista kvarten vände dock Solna och våra 15 turnovers i matchen visade sig bli avgörande.
 
Solna Vikings – Borås Basket 99-92
 
Poängplockare Borås:
Dennis 27, Jonas 16, Michael 16, Simon 13, Chris 8, Henke 6, Ryan 4, Andreas 2.
 
Poängplockare Solna:
Brandon McKnight 27, Rudy Mbemba 18, Mikael Pahlmblad 17, Leslie Myrthil 13, B Salaam 13, M Nefatti 7, Nils Hedström 4.
 
Läs mer: