Drakarna var för bra!

Efter flygresen till Sundsvall var vi redo att ta oss an Sundsvall Dragons i deras egen drakgrotta. Tyvärr var drakarna för stora och deras eld var för het. Vi kämpade och hängde med i nästan två kvartar. Vi hade ett underläge med sexton poäng i halvlek.

När tredje kvarten började så fortsatte Drakarna spruta eld och utökade sin ledning till mer än tjugo poäng, men då fick vi tag i förbandslådan och smörjde in oss med Aloe Vera. Vi kämpade oss närmare, men kom inte närmare än tio poäng – vi gjorde dock ett ärligt försök.
 
I slutet av matchen ryckte Sundsvall ytterligare och matchen slutade med en 22-poängsförlust.
 
Sundsvall – Borås 95-73
 
Poängplockare Borås:
Michael 19, Jonas 11, Dennis 11, Simon 9, Chris 8, Tim 4, Henke 4, Almis 4, Andreas 3,
 
Poängplockare Sunsvall:
Joakim Kjellbom 23, P Vasiljevic 21, Serdan Subotic 14, Adam Alexander 12, Mikael Palm 6, Calle Arnold 6, Alex Wesby 4, M Engström 4, Per Hultman-Boye 3, L Fafara 2
 
 
Norrköping slog, som väntat, Akropol i sin sista hemmamatch i grundserien och gick förbi oss i tabellen – tack vare att dom vunnit mot oss fler gånger än vi vunnit mot dom. Nu blir tisdagsmatchen mot just Norrköping avgörande för vilket lag som skall gå till slutspel. Vinst för oss och vi får spela vidare, annars blir det Norrköpings delfiner som får simma vidare in i slutspelet. Spännande värre!!!
 
Kom till Boråshallen på tisdag klockan 19.04 och hjälp oss se till att förlänga vår säsong!