Simon förlänger med Borås Basket!

Simon Andreasen skrev idag på nytt kontrakt för säsongen 08/09 och vi väldigt glada att Simon har valt att fortsätta med Borås Basket.
I mina ögon är Simon årets ”rookie”. Med sin fysik och rätt utveckling i sina fundamentala grunder och en ökad spelförståelse har Simon varit en väldigt viktig spelare för oss. Han ”steppade” upp på ett mycket bra sätt när Ryan skadade sig.
 
Simon har otrolig potential och har utvecklats fantastiskt denna säsong. Att spela mot Ryan McDade varje träning är nog svårt att beskriva hur tufft det egentligen är om ni aldrig har mött eller sett honom spela.
Simon kommer med all sannolikhet att spela för Sveriges U-20 landslag i sommar, där jag är övertygad om han kommer få en betydande roll.
Att Simon fortsätter med oss känns väldigt bra! Jag tror att han kommer få sitt stora genombrott kommande säsong.
 
Coach Jonsson