Borås Basket – Årets lyft

Vi från Borås Basket kan glädjande meddela att vi har blivit utnämnda till ”Årets lyft” i Svenska Basketligan. Hela Borås Baskets organisation är naturligtvis delaktig i denna utmärkelse och vi vill passa på att tacka alla ideella som hjälpt till under säsongen.

Utan Er hjälp och alla sponsorers engagemang hade vi inte kunna få detta fina pris. Ett stort tack till alla delaktiga!!
 
Citat från Svenska Basketbollförbundet:
”Borås Basket är nykomlingen som på alla sätt visat att man kommit till Ligan för att stanna. Man fick Priset Årets Lyft och var i den kategorin helt överlägsen. Jonas Larsson och Co vet att det är det långsiktiga arbetet som ger resultat”.
Kriterie: ”Klubb, ledare eller spelare etc som under säsongen svarat för en markant förbättring i något avseende.”