Lägesrapport II

  

Efter 2 matcher mot Valmiera och 6 träningspass så är det lite slitna grabbar här i Lettland.
Matcherna såhär i efterhand är jag mycket nöjd med.

 

2 förluster men förbättrat spel i den andra och jag känner att vi är på rätt väg. Ryans frånvaro i den andra matchen var stor. Ryan fick någon form av magsjuka och låg däckad hela dagen. Han är nu helt återställd och var ett djur på dagens första träning. Jonas fick åter en smäll i ansiktet denna gång var det läppen som sprack och har nu lite problem var han ska stoppa upp snuset!

Vi gör inte mycket annat än tränar, äter, och sover. Igår hade vi dock än pokerturnering där Jonas och jag spelade tillsammans mot i stort sett hela laget. Vi gick ut aggressivt och vann mycket i början men tålamodet brister för mig i poker rätt snabbt, så jag bestämde att vi skulle gå ”all in” på en 2-7! Det visade inte vara så bra! Rasmus vann turneringen.

Nu har vi 4 träningar och en match kvar innan vi åker hem på torsdagen. Som sagt är de lite slitna men inga skadebekymmer finns, så det är bra.

 

Coach