Ligan har haft presskonferens

Igår genomfördes den årliga presskonferensen inför ligastarten. Alla ligans coacher var närvarande och fick presentera sitt lag och sina ambitioner.

Inte helt oväntat fick Norrköping Dolphins flest röster om vem som skulle ta hem guldet den kommande säsongen. Norrköping har ju nämligen lyckats väldigt bra med sina värvningar. Man har tagit till sig både förra säsongens MVP – Joakim Kjellbom – och landslagets pointguard Kenny Grant.
 
Många av ligacoacherna anser att vi kan komma att bli en uppstickare. Vår kontinuitet och vårt nytillskott – Toni Cactas – gör att vi säkerligen kommer att gå till slutspel och kanske tillochmed kan vara med och slåss om topplaceringarna, enligt experterna.
 
Borås Tidning var närvarande på presskonferensen, som hölls på Nalen i Stockholm, och nedan kan du se vad man fick för intryck där.