Seger mot Sundsvall

Efter en otroligt spännande match gick vi segrande ur bataljen mot förra årets finallag!
 
 
 
 
Foto: Mårten Englin BT.se
I sista kvarten svängde ledningen fram och tillbaka flera gånger och det var matchens sista skott som föll avgörandet. Inte helt oväntat var det Chris som sköt hem segern. Chris fortsatte att skjuta i bollen på samma sätt som i förra matchen – 5 av 8 trepoängare och 1 av 1 tvåpoängare – vad säger man?
 
Ryan hade det tungt i poänggörandet men han rev ner 13 viktiga returer. Oväntat nog var Toni tvåa i returstatistiken med hela 10 stycken – det är ovanligt av en guard… Dennis var lite osynlig i början av matchen men klev fram när det var som viktigast och fick ihop hela 17 poäng och 7 assists.
 
Detta var andra gången som vi vann första matchen för säsongen mot Sundsvall på bortaplan och vi har nu vunnit två matcher i rad. Faktum är att vi är två av tre i matcher mot föregående säsongs tre topplag. Vi har, med andra ord, börjat mycket bra.
 
Nu står Jämtland för motståndet på fredag och jämtarna har förlorat alla sina matcher hittills och är därför säkert väldigt sugna på att ta hem sin första seger. Vi skall dock göra allt för att det inte blir på vår hemmaplan!
 
Välkomna till Boråshallen 17 oktober.
 
Sundsvall Dragons – Borås Basket 73-75
 
Poängplockare Borås:
Chris 17, Dennis 17, Henke 13, Toni 9, Michael 8, Jonas 7, Ryan 3, Simon 1
 
Poängplockare Sundsvall:
Mike Palm 20, A Kellog 17, T Flanagan 14, O Ilunga 12, A Ulander 8, Adam Alexander 2
 
 
Läs mer på BT.se