Borås Basket vs Jämtland Basket

Andra matchen hemma för året. Första matchen blev en succé med vinst och ett stort stöd från publiken. Känns verkligen som vi kommer att vara starka hemma i år.
 
Fredag kl 19.04
Boråshallen

Det blev ännu en seger för oss senast mot Sundsvall. De var tuffa men vi vann matchen i sista sekund vilket stärkt vårt självförtroende ytterligare. Det finns dock ingen risk att vi kommer till matchen och tror att det är bara är att ställa in skorna. Vi har mycket kvar att jobba på och kommer ge 100% för att ta hem vinsten.

I Jämtland är det framförallt två spelare vi får se upp med, Andrew Mitchell och Tyrone Levett. De båda har stått för mycket av Jämtlands poäng i de senaste tre matcherna. Dock får vi inte glömma bort Joakim Eriksson och Stefan Hellgren som är stabila spelare och som kan producera.

Tack för allt stöd senast, hoppas på liknande även denna match!

Coach