Borås Basket vs Uppsala

Efter en tråkig förlust senast mot Jämtland är det nu återigen dags att snöra på sig skorna inför match i Boråshallen. Denna gång möter vi Uppsala Basket som toppar tabellen.
 
Matchdag  Tisdag 21/10
Matchtid    kl 19.04
Plats          Boråshallen  

En tråkig förlust senast mot Jämtland! Kändes som det var vår match och att vi vid flera tillfällen under matchen skulle knyta ihop säcken. Men det ville inte Jämtland som hela tiden kom tillbaka in i matchen. Vi har analyserat matchen, tagit lärdom av våra misstag och vi kommer att göra allt för att besegra Uppsala i dagens batalj.

Uppsala har kontinuitet i sina amerikaner TJ Jackson och Danny Gathings. TJ tillhör en av de bästa spelfördelarna i ligan. Anton Gaddefors är en ung duktig spelare med ett giftigt skott som kommer att bli en nyckelspelare för Uppsala i år. Sedan har de fyra EU-spelare där Marko Djuric är det mest kända och lättstavade namnet! Jonathan Robinsson, som är en svensk spelare, har haft mycket skadebekymmer men är nu på gång på allvar.

Uppsala är LÅNGA och det blir verkligen någonting att bita i för Ryan och King.

Vi är laddade, vi är revanschsugna och vi har en lysande plan!

Coach