Södertälje kommer på besök

Två lag ställs emot varandra med helt olika trender. Södertälje har vunnit fyra i rad och vi har förlorat fyra i rad. Den trenden ska vi sätta stop för.
 
Matchdag   tisdag 18 november
Matchstart  kl 19.04

En vinst är viktigt för självförtroendet, men att vi spelar den basketen vi vill och känner att vi förbättrar vårat spel är lika viktigt. I den här ligan kan alla slå alla och övriga lag kommer att bli bättre och vi måste känna att vi åker med det tåget. Det gäller att vara som bäst i sista delen på säsongen. 

Södertälje har en pointguard som kan hänga med Dennis! Hans namn är Thomas Massamba och har utvecklas mycket sedan förra säsongen. Rickard Eriksson har blivit en stabil spelare som levererar varje match. Södertälje bygger sitt spel på lagspel där alla är involverade och är ett hot på plan. Detta gör de mycket bra, och är i och med detta ett mycket svårbesegrat lag.
 
Vi är beredda och ser fram emot en tuff fight.

Coach