Otroligt nära vinst i Luleå!

Bortaförlust mot Plannja i dagens match. Detta kan verka bittert – men faktum är att vi var det bättre laget och även om det låter partiskt så var vi värda en seger.

Vi började matchen med att – direkt – ta ledningen och vi höll den ända fram till sista kvarten. Det var väldigt roligt att se att vårt anfallsspel äntligen började lossna och att vi faktiskt hade fyra spelare som gjorde mer än tio poäng. Vi förflyttade bollen genom hela laget och alla var inblandade i vårt spel.
 
Vi spelade som om vi hade vunnit sex matcher i rad, men när matchen närmade sig slutet så blev vi lite för övermodiga och tog några felaktiga beslut. Då tog Plannja chansen att göra åtta mot noll på oss och gick upp i ledningen för första gången i matchen. Men vi vägrade att ge upp – Jonas satte en trepoängare och vi hade ledningen med en poäng. Men återigen så misslyckas vi med att stoppa Lulelaget och de lyckas gå upp i en tvåpoängsledning. Då kliver Dennis fram och skaffar sig två straffkast. Dessa sätter han och det är kvitterat. Plannja är då starka och gör ytterligare två poäng – Timeout. Med 3,5 sekunder kvar får Dennis bollen – men inget bra skottläge och skjuter – ring och ut!
 
Vi förlorar i Luleå, men det är ingen skam i det – faktum är att denna matchen är som en vinst för oss. Vi visade att vi hittat tillbaka till vårt spel och på tisdag kommer Sundsvall Dragons att få känna förlustkänslan i Boråshallen!
 
Vi syns på Basketfesten – Välkomna!
 
Plannja Basket – Borås Basket 76-74
 
Poänplockare Borås:
Jonas 14, Dennis 14, Ryan 14(16 ret), Michael 14, Henke 8, Chris 7, Toni 3
 
Poängplockare Plannja:
John Rosendahl 16, Gerald Riley 15, Jim Enbom 12, Christoffer Ryan 10, Mark Kelly 10, Håkan Larsson 8, Mats Olsson 5