Derby i Göteborg

Fritt inträde för alla
Idag är det dags för årets första derby i Gothia arena, vi åker till Göteborg och tar oss an Gothia Basket. Gothia Basket förlorade oturligt nog i fredags kväll borta mot Jämtland samtidigt som vi besegrades utav 08 Stockholm. Båda lågen har allt att vinna, så ta er till Gothia arena ikväll och stöd oss.
OBS! Det är fri entré för alla och Borås Basket har en reserverad sektion på läktaren. Vi ses ikväll!
 
 
Intressant match mellan två lag som verkligen är i poängbehov, Gothia hittar man på jumboplatsen men är bara två poäng bakom nästjumbon Borås. Senast dessa två lag möttes så blev det vinst för Gothia, detta var första gången som Borås förlorade en tävlingsmatch mot Gothia. Matchstart klockan 16.04 och insläpp från klockan tre. I gårdagens match så gjorde Borås guard Dennis Springs hela trettio poäng mot 08, detta visar ganska tydligt att han är en mycket bra spelare som vi behöver ha bra koll på för att vinna denna match.

– Senast vi mötte Borås så spelade vi vår bästa match för säsongen. De har ett bra lag med bra spelare på de flesta positioner. Jag hoppas att vi kommer ut med samma intensitet och vilja vi hade sist lagen möttes och jag tror på en vinst. Vi behöver dessa poängen bäst och det är bara att gå ut och visa att så är fallet, samtidigt får vi inte gå ut och underskatta motståndet för då kommer vi hamna i problem snabbt. Förlusten igår var jobbig eftersom vi spelade så bra i första halvlek men sämre i den andra, för att vinna mot Borås krävs det att vi spelar bra basket i 40 minuter framför allt i försvaret. Detta tror jag att vi kommer lyckas med och förhoppningsvis inför ett fullsatt Gothia Arena. Jonas Fredrikson om matchen.

Var: Gothia Arena, Ängåsvallen Västra Frölunda
När: Söndag 21 december
Tid: Matchstart 16.04, insläpp från 15.00

 
Text hämtat ifrån www.svenskabasketligan.se