Ytterligare en talang har skrivit på

 Nu har vi gjort klart med ny spelfördelare inför nästa säsong. Det är Robin Ryan från Luleå som skall hålla i taktpinnen.
Efter att Omar Zaghden och Andreas Karlsson presenterats som nyförvärv i måndags är det allså dags för nästa talang. Robin är 21 år och har hittills spenderat sin karriär i Luleå, senast i Luleå Steelers och innan det i Plannja Basket under två säsonger.
 
 ”Robin är en snabb spelare med bra speluppfattning och är bra på att både passa, ta returer och göra poäng själv. Jag är säker på att Robin kommer ta ett stort steg i sin utveckling med det ansvar han får hos oss och jag är jätteglad att han kommer till Borås” säger Jonas Larsson.
 
 ”Det känns väldigt inspirerande för mig att få stort ansvar i Borås Basket, också att få spela med andra lovande spelare. Jag ser mycket fram emot en spännande och utvecklande tid i Borås” säger Robin.