Borås Basket – Eco Örebro 62-74

 Första hemmamatchen avklarad och det är alltid lite nerv att få spela för sin nya hemmapublik för första gången.

Vi kontrollerar returtagningen samt tar hand om bollen bra men tyvärr har vi inget flyt i skyttet vilket leder till snabba omställningar från Örebro och vi ligger under med 15 poäng i halvlek. I andra halvlek får vi ett bättre flyt samtidigt som Mike och Robin producerar bra framåt vi fortsätter att jobba bra på returerna och vid ett läge är vi bara nere med 4 poäng och har en trea som går ring ring ut, små marginaler! Positivt är att de specifika sakerna killarna har jobbat hårt på träningarna för såg mycket bättre ut igår! Nu ser vi fram emot Gothia på Torsdag! 

Poänggörare Borås
 
Mike Palm 22, Robin Ryan 15, Richard Maråker 8, Omar Zaghden 6, Mohamed Neffati 5, Simon Andreasen 3, Andreas Karlsson 3.

 

 

 

Assistant Coach M.Jason