Sensationell värvning inför premiären

Landslagsspelaren Jim Nyström klar för Borås Basket!
Med 98 A-landskamper, internationellt klubbspel, collagespel på anrika skolan Georgia Tech i USA och framgångsrikt spel på klubbnivå i Sverige på meritlistan så blir Jim Nyström en rejäl injektion i laget 2009/2010.

Ett helsvenskt Borås kan presentera en intressant trupp inför seristarten nästa vecka. Här finns nu både U-20 landslagsspelare och A-landslagsspelare och man kan se en spännande mix av ungt och rutinerat.  

 
”Jim Nyström har alltid varit en av mina favoritspelare, inte bara för vad han presterar på planen utan också för hans attityd och engagemang. Vi har fått en spelare med leende på läpparna men också med eld i ögonen när det är dags att kriga på planen. Jag tror att vi med enbart svenskt material nu kan sätta käppar i hjulen för en del av våra konkurrenter ” säger Jonas Larsson, sportchef i Borås.
 
 ”Detta blir en ny utmaning för mig och det känns spännande och inspirerande att få vara med i denna satsning. Efter ett något turbulent år i Grekland känns det bra att spela i Sverige igen och jag är glad över chansen jag nu får i Borås” säger Jim Nyström.
 
 
 
Fakta  Jim Nyström:
 
Ålder: 2
Längd: 19cm
Vikt: 93 kg 
Tidigare klubbar: Keravnos Aigio Helesi (Grekland), 08 Stockholm, Rhöndorf (Tyskland), Solna Vikings, Georgia Tech (USA) 
A-landskamper: 98