Delfiner i Boråshallen

 Ligans kanske starkaste lag på papperet besöker Boråshallen på fredagskvällen.
 
Datum  4/12
Tid       19.04
Norrköping Dolphins har tre landslagsspelare samt Gee Gervin, Dee Ayoba och Tim Withworth ett komplett lag med inside spelare och skyttar.
Förra gången vi mötte Norrköping borta så bjöd vi verkligen upp till dans med ett mycket bra försvarspel och det var först i sista minuten som Micke Lindqvist kunde sätta en tuff trea för att ta hem segern åt Norrköping. Vi har alla våra spelare friska och krya och vi hoppas på att kunna bjuda publiken på en mycket spännande match där vi framförallt vill ta bort Norrköpings snabba spel som dom är väldigt duktiga på. Matchupen mellan Mike Palm och Jocke Kjellbom är väldigt intressant och vinnaren i den duellen har tagit hem mycket åt sitt lag. 
 
Vi ses i hallen!
 
Med vänlig hälsning

Assistant coach M.Jason