Södertälje nästa

Idag bär det av till Södertälje för ett möte med Södertälje Kings. Grabbarna är mycket taggade och nu när Mike (nybliven pappa) Palm är tillbaka så ska vi göra allt för att lämna Södertälje med 2 härliga poäng.

 
Matchen Webbsänds på www.svenskbaskettelevision.se
 
Södertälje är ett svårspelat lag med 5 spelare som snittar runt 12 poäng och skjuter ungefär lika från 2 och 3 poängsland så är det svårt att inrikta sig på vissa spelare, eller spela på procenten som man annars kan göra. Södertälje är nu komplett med sina tre utlänningar och har även fått tillbaka mycket duktiga Richard Eriksson från skadeproblem. Vi håller dock gott mod om att kunna göra en mycket bra match i Täljehallen med både Henke och den nya super pappan Mike Palm som lever i ett lyckorus efter det att hans dotter föddes i tisdags och Mike har lovat att göra 40 poäng, eller nej det kanske han inte har lovat men jag hade gärna sett det hända J.
 
Det killarna har lovat är att spela tufft och slå oss tillbaka, vi vann andra halvlek mot Jämtland med 8 poäng och vi fortsätter att bygga på det spelet som vi visade upp i tredje perioden mot Jämtarna med ett aggressivt försvarsspel och ett självförtroende i anfall med bra bolltempo.  Andreas Karlson återvänder hem till grottan och kanske är det dags för Andreas att visa sin moderklubb vart man bollar bäst!


GO Borås!

Ass coach
Magnus Jason