Derby Del 3

1-1 i matcher. Vilket lag lämnar Boråshallen med Titeln ”Bäst i väst”?

Kom till Boråshallen på tisdag och se själv.

 
Matchstart kl 19.04
Att spela mot Gothia är alltid speciellt, viktigt för oss är att försöka korta ner deras ”heta” perioder som vi vet om att dem alltid kommer att ha. Förra matchen vi spelade mot dem så var dem heta mer eller mindre genom hela matchen men dem är också ett lag som kan ha det svårt i anfall om inte deras skott sitter. Vi har dock stor respekt för dem och det är en viktig match för att få en bra placering i tabellen.

Att det blir jämnare och jämnare om de sista slutspelsplatserna ser vi nu tydligt i tabellen och vi är alla överens om att vi vill skriva historia och gå till slutspel, som det första laget i historien, utan utländska spelare.

Basketmässigt så har det sett bra ut på träningarna och då Henkes fot nu är helt OK så ser vi fram emot att kunna matcha ett starkt lag under kvällen! Tyvärr kommer Andreas att vara borta ett tag då han skadade foten mot Södertälje men vi hoppas att kunna ha Andreas tillbaka i träning så fort som möjligt.

Ass coach

Magnus Jason