Klockren slutspelskaraktär

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
08:or på besök och ett härligt arrangemang med vår Huvudsponsor NetOnNet som skänker superfina priser. Det kommer dessutom en trollkarl och för er som vill testa fiskelyckan finns det möjlighet att få napp i vår fiskedamm. Allt detta nu på torsdag kl 19.04
 
 
En match med klockren slutspelskaraktär är det som gäller under torsdagskvällen! 08:orna från fryshuset är inne i en dålig trend och ligger sist i tabellen, med med klassspelare så som rutinerade Jocke Blom och landslagsguarden Thomas Massamba är det inget lag man får underskatta. Hitills under säsongen har vi haft svårt för 08:s spelstil och deras fria offense men jag hoppas och tror att vi har lärt oss av våra tidigare matcher mot 08 denna säsong och kan komma ut i samma mentala anda som vi gjort när vi spelat jämnt med lag som Norrköping och Plannja. 

Vi ser fram emot en match i högt tempo mot ett Stockholmslag som kommer för att spela och låt dem som vill det mest vinna! 

Med vänlig hälsning
Assistant coach

Magnus Jason