Snart på väg till Jämtland

Snart sätter vi oss på bussen för en tuff match mot Jämtarna i Östersund.
Med tuff match menar jag att det inte på något sätt är enklare att spela mot laget som ligger sist i tabellen, tvärt om är det nu vi måste resa oss, kolla oss själva i spegeln och säga ”vi ska fixa det här”.
Jämtland lever extremt mycket på sina två afrikaner Issa Konare och Dokun Akingbade som tar mestadelen av deras skott och det är självklart viktigt att få dessa under kontroll. Även unga norska pointguarden Stian Mjös och rutinerade Stefan Hellgren kan ha stormatcher i Jämtlandslinnet.
Jämtland kommer senast från en vinst mot topplaget Plannja, så dem som tror att detta är en lätt match, glöm det! Det finns inga lätta matcher i basketligan!
 
Själva har vi tränat hårt och bra och vi känner oss förberedda inför fredagens match, truppen är intakt och alla ser bra ut. Speciellt vill jag varna för Simon Andreasen som under säsongens gång har fått ta mer och mer ansvar och är en kille som vi tror mycket på inför slutspurten av säsongen.
 
Assistant Coach
Magnus Jason