Inför 08 Stockholm på webben

Börjar man läsa om vad folk skriver på nätet så ser många kvällens match mot 08 som den viktigaste vi har spelat hittills denna säsongen! Med gott mod ber jag er surfa in på www.svenskbaskettelevision.se och följa matchen live! Den börjar som sedvanligt 19.04.
Viktigt för oss i denna match är att få stopp på duon Massamba/Blom, med detta gjort så neutraliserar vi mycket av deras fria anfall.
 
08 är ett mycket atletiskt lag som spelar mycket på vilja och går hårt efter de offensiva returerna, vi måste vara med från start och sätta emot i samma krigar anda för att få en bra början.
 
Jimmen kände sig bättre redan igår, och med honom tillbaka och den mycket bra prestationen vi gjorde mot Sundsvall i tisdags i bakhuvudet så ser vi riktigt starka ut. Mitt tips är att Mohamed har yterliggare en stormatch, believe in the believers!
 
Assistant Coach
Magnus Jason