Striden om slutspel fortsätter

Många lag kollar på Norrköpings laguppställning och får nog skrämselhicka, jag tror inte på något sätt att vi har överdrivet med respekt för Norrköping, men att dom är ligans bästa lag i år det betvivlar jag inte.

Kan man ha landslagsmän Svenska eller Engelska som kommer från bänken, ja då håller man en bra klass.
Norrköping har nog ligans bästa transition offense där dem gör väldigt mycket poäng och det är här man måste vara med om man vill vara med i matcherna, det var detta vi lyckades med borta mot dem, där matchen avgjordes under de sista trettio sekunderna.
 
Om dem är otroligt duktiga i anfall, så ligger den akilleshäl dom har i defense, där dom inte alltid är lika heta, och detta måste vi utnyttja genom att slå dem i deras eget spel. Norrköping har 8 stycken riktiga klasspelare så det är inte direkt tal att ta bort någon speciell.
 
Nog skrivet om Norrköping, vi SKA bli det första helsvenska laget som någonsin tar sig till slutspel, se upp för vi kommer inte vika ner oss för någon!
 
Skadefritt betyder bara en sak, full fart framåt, backspeglarna slog vi sönder för flera veckor sedan!
 
Magnus Jason