Inför Örebro

GAMETIME – Nu är det dags för oss att visa att vi hör hemma i slutspelet. Matchen kommer att bli ett 40 minuters långt krig där viljan att göra det tuffa jobbet, att gå på alla offensiva returer, att inte ge bort några layups och att hela tiden tro på oss själva och det vi gör.

Örebros starting pointguard Andrew Pleick samt shooting guard Deniz Toroman kommer att stå för mycket av Örebros anfall och självklart är det viktigt att inte ge dom för öppna skott, men ännu viktigare är att se till att spelare som Jesper Andersson och Pierre Hampton inte har någon stormatch. Vi måste vara duktiga i vårt försvarsspel och hantera de olika options av anfallskombinationer som Örebro har.

Själva har vi ändrat litegrann och kommer med en del överraskningar som nog närkingarna inte kommer vara beredda på. Vi är skadefria och ser fram emot en rolig och tuff match! 

Glöm inte den sista grundseriematchen i Boråshallen nästa tisdag, basketdramatik när den är som bäst! 

Assistant Coach

Magnus Jason