Vinst=Slutspel, Fri entré för medlemmar

På tisdagen kan vi själva avgöra om vi ska gå till slutspel eller ej. Vinst mot Plannja och det är klart.
Föreningen bjuder alla medlemmar på inträdet. Visa upp medlemskortet och kom in gratis på matchen.
Plannja förlorade Johan Åkesson men ersatte honom med John Williamsson som hittills har varit en av ligans bästa spelare de matcherna han har gjort! Tillsammans med John Rosendahl är han en ett av ligans främsta insidehot. Vi skall göra livet tufft för dessa herrar, samtidigt som vi måste stanna och spela bra försvarsspel på Brandon McKnight som både kan skjuta och penetrera. Vi måste även se upp med 3-poängsmaskinen Jim Enbom och Christoffer Ryan som är ett hot men framförallt i transition där vi inte vill ha några layups på oss.
Efter senaste matchen mot Örebro där vi ställde bort cykeln i halvtid och satte oss i varsin Ferrari och fick 14 av 15 stopp i tredje perioden så känner vi att vi måste fortsätta bygga på ett aggressivt försvarsspel där alla 5 på banan är inblandade. Om vi vinner kvällens match är vi definitivt klara för slutspel och det är någonting vi gärna vill se till klara av.
 
Jim och Mike blev i veckan uttagna till årets första landslagstrupp som innehöll 40 namn. Ett kvitto på att de båda har haft en bra säsong! Truppen är skadefri sånär som på Jocke Svenssons fot, Jocke är dock en krigare och kommer att byta om för match.