Första kvarten hemma

På Söndag spelas den första kvartsfinalen i Boråshallen sedan, ja det känns som evigheter sen. Men nu är vi i alla fall där och vi ska bjuda Norrköping på en fight de sent ska glömma.
Senast mot delfinerna var ställningen 38-38 i halvlek och Norrköping förstod att krigarna för Borås hade kommit för att spela! Vi lyckades bra med det vi ville göra defensivt och gav endast tre stycken breaks i första halvlek, tyvärr är Norrköping en motståndare man måste spela fantastisk basket emot i 40 minuter för att kunna vinna, någonting vi hoppas på att vi kan göra under söndags eftermiddagen i Boråshallen.
”Ni ska ju vara glada nu när ni är i slutspel” känner ni igen kommentaren, den har i alla fall jag fått flera gånger, MEN som alla vet så finns det ingen idrottsman eller lag som nöjer sig med bara slutspel, väl där vill man vinna varje match, och just den viljan måste vara större hos oss om detta skall gå vägen. Vi har kvalitéer och vi har en bredd på poänggörandet som vi kanske saknat tidigare säsonger, jag hoppas att just dessa killar som normalt är våra 5-6-7 killar i poänggörandet steppar upp och visar att vi hör hemma här.
 
Mike Palm som hela ligans MVP! Håller ni med mig?
 
Jag tänkte väl det!
Assistant Coach / Magnus Jason