Hemmamatch vs Södertälje Kings

Obesegrade Södertälje Kings tågar mot västergötland med sikte på att inta Boråshallen

Efter senaste vinsten på hemmaplan följde tyvärr en förlust mot favorittippade LF Basket från Luleå. Tyvärr lyckades man inte riktigt stå emot Plannjas aningen längre och tyngre spelare där man ändå hängde bra med i matchen och förlorade inte någon period med mer än 6p. LF Basket – Borås 93-71.

 

Nu på torsdag står Södertälje Kings för motståndet, Södertälje som inlett på bästa sätt där man slog LF i en match som fick gå till dubbel förlängning där nyförvärvet Johnell Smith stod för hela 45p. Man har också vunnit de två andra matcher man spelat och är således obesegrade hittills. 207cm långe Willie Galick är också en av Kings mest framträdande spelare då han både gör poäng och tar returer. Lyckas man ha dessa båda herrar under kontroll matchen igenom samtidigt som man spelar samma uppoffrande spel som mot 08 Stockholm kommer man verkligen bjuda på en underhållande basket!

 

Kom och se Borås Basket möta Södertälje Kings 19:04 i Boråshallen!

 

Oskar Andersson