Borås vs ECO på TV10

Ikväll klockan 19:04 möter BoråsBasket ecoÖrebro på bortaplan. Matchen visas direkt på TV10!

ecoÖrebro har ännu inte lyckats skrapa ihop någon vinst på sina fem spelade matcher. Borås åker givetvis upp till gnällbältet med intentionen att inte ge bort någon vinst. Nu är också Christopher Ryan tillbaka efter en kortare sjukdom och truppen för Boråsgänget är mer än redo att ta sig än Örebro.

På försäsongen mötte man just eco i både såval den första som sista matchen och där kom man ifrån just Örebro med en förlust för att sedan köra över dem på hemmaplan. Det kommer bli en tuff match där hemmalaget kommer göra allt för att försöka ta sin första vinst och Borås kommer inte att släppa någonting enkelt då man haft en bra träningsvecka med målet att stoppa Örebros trepoängsskyttar.
Matchen visas också LIVE på TV10! Sändningen startar 19:00. TV10 är en kanal de flesta redan har i sitt basutbud av tvkanaler utan att kanske veta om det eftersom att den är ny, gör en kanalsökning eller gå in på www.tv10.se och se om just du har TV10.
 
 
Oskar Andersson