Ny Chris i stan

McKnight ersätter Chris Lewis som sändes hem i går. Vi ansåg att han saknade både attityd och rätt kroppsspråk för att passa in i klubben.  23-årige Chris McKnight landade i morse, skrev på papper för att bli spelklar så fort som möjligt, träffade de nya lagkompisarna och bekantade sig med nya lägenheten. (bt.se)

I Chris McKnigt får vi får en spelare som kommer hjälpa oss allt mer defensivt, returtagningsmässigt och kanske framför allt ge laget mer energi.

BT-sporten fick möjlighet att intervjua nyförvärvet.
 Chris Lewis. – Pappa var min förste coach, han lärde mig direkt att spela med hjärtat och alltid ge allt. Det är sån jag är som spelare sedan dess. Jag hoppas kunna ge energi och ledarskap till Borås, säger McKnight. Efter att ha sett några matcher på nätet med nyförvärvet är Borås Baskets klubbchef Jonas Larsson ganska säker på McKnight är rätt för laget. – Vi behöver en energivande och aggressiv spelare som är stark och bra i försvaret. Precis sådan verkar McKnight vara, säger Larsson. (
http://www.bt.se/sport/boras-baskets-nye-amerikan-har-landat(2168821).gm)

Vi hoppas att ni kommer för att se vår nya atlet på tisdag då Solna kommer på besök till Boråshallen.