Jämtland drog det längsta strået på torsdagskvällen

Igår fick vi se oss besegrade av Jämtland Basket. Bollarna ville helt enkelt inte gå i korgen. "Ring ut" användes flitigt i radiosändningen igår. Possitivt var att vi även utan Mikes närvaro lyckades vinna returtagningen, 36 st mot Jämtarnas 35 st..

Statistik
 

Referat ifrån Jämtlands Assistent Coach Jonte Bolin
 
Det blev en efterlängtad vinst mot Borås Basket med siffrorna 84-74 (22-18, 26-18, 14-15, 22-23). Vi kopplade greppet direkt i första perioden och utökar den ledningen under andra perioden. Vi tvingar Borås till tuffa avslut och spelar ett snabbt och varierat anfallsspel. I halvtid är ledningen 12 poäng. Den andra halvleken består till stor del av kamp och Borås krigar för att komma tillbaka, vi står dock upp på ett bra sätt och håller ledningen intakt matchen ut. Naturligtvis var detta en riktigt skön seger och nu får vi 8 dagar på oss att förbereda oss inför nästa match mot LF. Vi behöver fortsätta gnugga en hel del och dessutom se till Darius Hargrove kommer in ännu mera i spelet. Darius var för övrigt lysande matchen igenom med 21 poäng 11 returer och 5 assists. I övrigt gör Stefan Hellgren en jätteinsats i försvarsspelet och kryddar det med 7 assists. Bilal Salaam är återigen aktiv under egen korg och står för 5 blockar. Johan Rönström bör också nämnas för sitt aktiva och aggressiva spel under sina inhopp. Sammanfattningsvis kan man kalla detta en gammal hederlig lagseger.