Borås Basket i bussolycka

Idag kl 14.45 var Borås Basket inblandad i en bussolycka i närheten av Mantorp.

I samband med resan till Stockholm för match mot 08 Stockholm i Basketligan gick bussen av vägen och lade sig på sidan. Spelarna och ledarna kunde ej ta sig ur bussen innan räddningspersonal kom till platsen. Samtliga på bussen fördes tiill Linköpings universitetssjukhus. Ingen är dock allvarligt skadad men tre personer fick ambulansvård. Samtliga blev chockade. Enligt rapporter från spelare och ledare verkar man efter omständigheterna må bra. Matchen blir givetvis inställd och förhoppningsvis kommer spelare och ledare hem ikväll.

Borås Baskets kansli är bemannat hela kvällen och nås på telefonnummer 033-41 12 25.

Massmedia uppmanas vid behov kontakta ordförande Christer Ericstam 0706-37 99 20.