Laget hemma efter olyckan

Sent på tisdagskvällen kom Borås Basket tillbaka till stan efter bussolyckan i Östergötland tidigare under dagen.

Mörbultade och chockade samlades spelare och ledare på kansliet för att äta en bit mat och prata av sig efter händelsen. På plats fanns representanter från klubben och medlemmar ur Borås Stads krisgrupp. Efter omständigheterna verkar allt ha gått bra och de fysiska skadorna bedöms som lindriga. Redan på onsdagseftermiddagen träffas laget igen för att fortsätta bearbeta händelsen.
 
Borås Basket är tacksamma över den snabba och proffsiga omhändertagandet vid olycksplatsen och på sjukhuset. Att snabbt få både medicinsk och psykologisk hjälp har varit mycket värdefullt för ledare och spelare.
 
Klubben vill också tacka för allt stöd och sympati som kommit oss till del sedan olyckan blev känd.