Borås Basket U vs Högsbo Basket

En vinst och en förlust hittils i kvalet mot Basketettan, nu möter man Högsbo i Kinnahallen på onsdag 19:00

Borås Baskets untvecklingslag tar sig än Högsbo Basket som man förlorade mot i inledningen av kvalet. Nu är det dags att ta revansch i ett hårt och intensivt västsvenskt derby. Senast lagen möttes spelade Högsbo på topp med otroligt bra försvarsspel som ofta ledde till enkla poäng medan Borås inte alls kom in i matchen.

 

Igår (måndag) slog Borås dock Fryshuset (08 Stockholms utvecklingslag) på hemmaplan vilka Högsbo förlorade mot tidigare i kvalet. Det var en gedigen insats där publiktrycket spelade en stor roll. Många spelare gjorde poäng där Dmytro Purdik gjorde sin bästa match hittils för säsongen och blev belönad med matchens lirare. Vidare bra sänk i första perioden gjorde att man kunde surfa vidare på energivågen hela matchen och tillslut vinna med 19p.

 

Nu hoppas vi att ännu fler hittar ner till Kinnahallen på onsdag 19:00 för att se säsongens sista hemmamatch! Kom och se fartfylld slutspelsbasket när den är som bäst! Grabbarna i Borås kommer göra allt för att ta sig till Basketettan och behöver ditt stöd, så ta med alla du känner och var med och skapa stämningen som återfinns i Kinnahallen!

 

 

Vi ses!

 

Oskar Andersson