Borås inledde försäsongen med lätt seger

Borås Basket inledde höstens träningsspelande mot KFUM Nässjö Basket. Nässjö håller till vardags till i Basketettan. I och med detta så var försprången på tio poäng efter tio minuter och 20 poäng efter 20 minuter ganska planenligt.

Efter långa pausen ökade hemmalaget takten i offensiven. Ledda av nyförvärvet Omar Krayem sprang man ifrån till hela 107-53.

 

Det kan nog lugnt sägas att Nässjö inte var någon värdemätare i jakten på ligaformen. I Borås saknades Chris McKnight, Ryan Zamroz och Hajzer Ismaili.

 

Borås Basket-KFUM Nässjö Basket: 107-53

 

Poänggörare hos hemmafavoriterna: Omar Krayem 26, Henrik Carlsson 17, Jason Thomas 15, Fredrik Larsson 15, Mattias Göransson 12, Mike Palm 11, Nikica Rajacic 5, Fredrik Andersson 3, Oskar Andersson 3.

 

Av: Magnus Stråhle