Jason Thomas klar för nästa säsong

 

Borås Baskets sportchef Jonas Larsson jobbar hårt med att få klubbens fina utveckling att fortsätta. Därför har han redan en del av sitt fokus på nästa säsong. Nu står det klart att en av denna säsongs bästa och mest hårdjobbande spelare har skrivit på för en förlängning över 2012/13.  

Jason Thomas kom, lite via slumpen, att hamna i Borås Basket under sommaren 2011. Detta är något som sportchefen Jonas Larsson är mycket nöjd över. Under säsongen har Thomas producerat tolv poäng och sex returer i snitt och stått för bra och flexibelt försvarsspel. Dessutom ståtar Thomas med hela Basketlians högsta skottprocent på tvåor. Att han utöver dessa kvaliteter även hoppar extremt högt och dunkar ofta har gjort honom till en publikfavorit i Boråshallen. Därför är det glädjande att i ett så här pass tidigt skede kunna skriva in Thomas i nästa säsongs laguppställning. 

 

Text: Magnus Stråhle/DICK & NASH. Foto: Christian Johansson/PAPAC.