Borås Basket och Sean Banan lirar ihop

 

Efter den inledande kvartsfinalen, där Borås Basket började nervöst och sedan mirakulöst vände ett stort underläge till seger, så är det dags att ladda om. Laget fokuserar givetvis på bortakvartsfinalen i Uppsala. Men organisationen har redan siktet inställt på kvartsfinal 3 i Boråshallen. Då får Borås hjälp med underhållningen av ingen mindre än Sean Banan.

Puuu, vilken pärs. Kvartsfinal 1 var blev sannerligen en svår uppgift. Uppsala gav Borås en läskigt svårknäckt nöt i den första halvleken. Sedan lyckades Borås, väldigt mycket tack vare Jason Thomas viljeinsats, vända det gigantiska underläget och tillslut vinna matchen. 84-67 gav Borås 1-0 att gå på.
 
Nu laddar laget om för kvartsfinal 2 som går i Uppsala på tisdag. Logiken säger att den matchen kan bli ännu tuffare. Men oavsett hur den slutar så har Borås en ny kvartsfinal (3) på hemmaplan ett par dagar senare. Då skriver Melodifestivalens succéartist Sean Banan in sig i matchprotokollet. Kanske ingår han även i Borås startfemma. Vem vet? Vad som är säkert är att Sean Banan kommer att vara i Boråshallen för att underhålla.
 
Kvartsfinal 3 spelas i Boråshallen torsdagen den 29 mars. Säkra din biljett redan nu. Biljetter går att köpa hos Borås Turistbyrå och via ticnet.se.
 

Text: Magnus Stråhle/DICK & NASH. Foto: Pressbild/SEAN BANAN.