Zamroz drar till franska rivieran

 

Borås Basket hade hoppats på att kunna förlänga avtalet med succéskytten Ryan Zamroz. Ett bra bud hade också lämnats från klubben till Zamroz agent. Tyvärr kom ett högre bud från en fransk klubb som Borås inte hade möjlighet att matcha. Därmed är Borås Basket ett avslutat kapitel för Ryan Zamroz. För den här gången.

Sorgues är den klubb som vann Ryan Zamroz namnteckning för säsongen 2012/13. De huserar i den franska tredjedivisionen, men kunde trots det mobilisera tillräckligt mycket pengar för att bräcka Borås Baskets bud.

 

Ryan Zamroz var en av Borås Baskets bästa spelare den gångna säsongen och han hade stor del i lagets framgång. Nu behöver klubben hitta en ersättare.

 

Borås Basket vill i och med detta avslut passa på att tacka Ryan Zamroz och hans fru Stacy för alla de värdefulla insatser de gjorde för klubben på och utanför planen under 2011/12.  

 

Text: Magnus Stråhle/DICK & NASH. Foto: Christian Johansson/PAPAC.